counter create hit

مطالب مرتبط:

دستور پخت بزقورمه یک غذای اصیل کرمانی

بز قورمه ، یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه‌ی استان کرمان محسوب می‌شود و به دلیل داشتن نخود و گوشت بسیار مقوی و حاوی پروتئین است. مردم کرمان این غذای سنتی را با برنج و هم با نان سرو می‌کنند. اگر به دنبال خورشت سنتی بسیار متفاوت و خوشمزه‌ا ...

حلیم بادمجان

حلیم بادمجان

برترین ها: حلیم بادمجان پیش غذایی سنتی و مجلسی است که طرز تهیه دو مدل آن را برایتان آورده ایم.  این حلیم دل‌چسب ایرانی، مناسب مهمانی‌های شما بوده و با تزیین رنگینی که می‌شود به سفره شما رنگ و لعاب می‌دهد. حلیم بادمجان یک غذای خوش‌مزه و پرطرفدار در بین ما ایرانی‌ها ا ...

انواع کیک برای صبحانه روزهای تعطیل

انواع کیک برای صبحانه روزهای تعطیل

هفته نامه همشهری شش و هفت - لاله رضاپور: روز تعطیل باید صبحانه را خاص و عالی خورد؛ معمولا هم این مسئله اتفاق می افتد. به این دلیل که فرصت کای برای آماده کردن صبحانه داریم. هیچ خوراکی خاصی هم در خانه نداشته باشیم، فرصت داریم که از خانه بیرون بزنیم و برای خرید ...

دستور پخت سوپ گردن گوسفندی

دستور پخت سوپ گردن گوسفندی

ماهنامه سفره ایرانی - بیتا منوچهری: سوپ گردن گوسفندی یک سوپ فوق العاده مقوی و خوشمزه است که عاشق طعم آن خواهید شد.میزان سرو: 8 الی 10 نفرمواد لازم: گوشت گردن گوسفندی: 500 گرم آرد: 2 قاشق سوپ خوری ...

خواص سمنو برای مو + خواص سمنو در بارداری و جنین

خواص سمنو برای مو + خواص سمنو در بارداری و جنین

خواص سمنو برای مو + خواص سمنو در بارداری و جنین خواص سمنو چیست خ ...

دستور پخت سوپ کرفس

روغن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید، کرفس ها،سیر و سیب زمینی را داخل آن بریزید. نوشته دستور پخت سوپ کرفس اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

خواص نارنگی برای سرفه و سرماخوردگی + خواص نارنگی برای معده

خواص نارنگی برای سرفه و سرماخوردگی + خواص نارنگی برای معده

خواص نارنگی برای سرفه و سرماخوردگی + خواص نارنگی برای معده خواص نار ...

طرز تهیه ترشه شامی

طرز تهیه ترشه شامی

ترشه شامی، غذای گیلانی بسیار آسان پخت و خوشمزه‌ای است که با این توصیفات، دارنده طعمی ملس و بسیار خاص برای تمامی سلیقه و ذائقه‎ها خواهد بود. آسمونی در این بخش طرز تهیه ترشه شامی را منتشر می کند.طرز تهیه ترشه شامی ...

چیدمان خوب سفره هفت سین

بسیاری از خانم ها با نزدیک شدن به نوروز به فکر روش هایی برای چیدن سفره نوروز هستند، به همین بهانه آسمونی در این مقاله نکاتی در مورد تزیین سفره هفت سین و همچنین عکس هایی از مدل های سفره هفت سین را برای شما عزیزان تهیه کرده است که در ادامه می خوانید و … مط ...

روش های تهیه سالاد سزار اصیل و کاملا ایتالیایی

سالاد سزار، سالاد محبوبی است که اولین بار توسط سرآشپز سزار کاردینی (cesare cardini) که یکی از مهاجران جنگ جهانی اول به ایالت کالیفرنیا و شهر سن دیه گو بود؛ درست شد.این سالاد خوشمزه در ۲۰ دقیقه تهیه می شود. قدمت این سالاد به ۱۰۰ سال پیش برمی گردد. ...

طرز تهیه خورش ترشه تره

ترشه تره یا ترشی تره شمالی یکی از غذاهای خوشمزه شمال ایران است. برای تهیه ترش تره گیلانی به سبزیجات محلی، آب نارنج، تخم مرغ و سیر نیاز دارید. آسمونی در این بخش طرز تهیه خورش ترشه تره را منتشر می کند. طرز تهیه خورش ترشه تره گیلان از نطر تنوع غذایی با بی ...

ماست و خیار را به شکل رولت درست کنید

ماست و خیار را به شکل رولت درست کنید

این پیش غذای ساده و شیک نمای زیبایی به سفره میدهد.

رولت ماست و خیار

در این بخش از آموزش آشپزی طرز تهیه ماست و خیار به شکل رولت را برای شما عزیزان آماده کرده ایم. این پیش غذای ساده و شیک نمای زیبایی به سفره میدهد.

با سوفله شکلات تلخ به فرانسه سفر کنید

با سوفله شکلات تلخ به فرانسه سفر کنید

سوفله شکلات تلخ، یک دسر خوشمزه فرانسوی است که پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.

عکس جدید مهناز افشار با دخترش

مهناز افشار عکس جدیدی از دخترش در اینستاگرام منتشر کرد.     مهناز افشار اکنون سریال «گلشیفته» را در شبکه نمایش خانگی دارد. او در این سریال کنار هومن سیدی، امیر مهدی ژوله و سیامک انصاری بازی می کند. او تصویری از دخترش را بدون توضیح در اینستاگرام منتشر کرد. ...

شکر را چاشنی غذا کنید!

دقت کرده اید غذاهای قهوه ای خوشمزه تر هستند؛ بهترین راه برای این که مواد غذایی قهوه ای شوند این است که مقداری شکر بر روی آن ها بپاشید.

خورش آلو با گوشت

مواد لازم برای تهیه خورش آلو با گوشت : روغن 2 قاشق غذاخوری گوشت خورشتی گوسفند یا گوساله 450 گرم پیاز ریز خرد شده 1 عدد سیر 4 حبه فلفل قرمز تازه 1 عدد چوب دارچین 1 عدد آویشن تازه 1 قاشق چایخوری برگ بو 1 عدد پودر پاپریکا 1 قاشق چایخوری زیره سبز 1/2 … ...

دستور بادمجان عثمانی

دستور پخت بادمجان عثمانی

مجله آشپز ریما بردی: بادمجان در جنبه های عثمانی سبزی پادشاه امپراتوری روم. سرآشپزها عثمانی دادگاه برای پیدا کردن طعم و مزه و لذت جدید و بادمجان توجه برخی از مسئولیت. آنها را برای پاسخگویی به مجلس عثمانی و.... بیشتر از بادمجان به ابداع غذاهای جدید ، که با استفاده از. مواد مورد نیاز گوشت ذکر شده است که در انعکاس گوسفند (پخته و خرد شده): 300 گرم پیاز (قرار دادن خرد شده): 1 عدد بادمجان (حلقه له سرخ شده): 1 کیلوگرم گوجه فرنگی (فیله و خرد شده): 1 عدد سیر (خرد شده): 2 حبه پرچرب ماست: 1 فنجان پودر دارچین: دو در این صبح گرم زردچوبه: به میزان لازم نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم روغن مایع: به میزان لازم     روش پخت و پز 1. پیاز را داخل یک قابلمه حاوی مقداری روغن مایع تفت دهید تا طلایی رنگ شود. و سپس گوشت را به آن افزوده شده به آب گوشت و طبخ تا زمانی که آن را تبخیر. امروز زردچوبه و غیره. فلفل سیاه و پودر دارچین را به آن بیفزایید. سپس 1 پیمانه آب به آن اضافه کنید و بگذارید تا بپزد. 2. نمک و گوجه فرنگی را به مواد بیفزایید و بگذارید تا آب آن تبخیر شود. 3. بادمجان را درون دستگاه غذاساز بریزید تا پوره شود. سپس سیر و ماست را به آن بیفزایید و مخلوط کنید. 4. مخلوط بادمجان و ماست را درون ظرفی قرار دهید. بعد مخلوط گوشت و گوجه فرنگی را روی آن بریزید. سپس آن را با جعفری (خردشده) تزیین کرده و همراه با نان سرو کنید.