counter create hit

مطالب مرتبط:

«خشکسالی مدیریتی»، صدایی که به پاستور نمی رسد!

مساله آب در کشور ما «مساله» تازه ای نیست؛ اما برخی از کارشناسان و مدیران به تازگی دریافته اند که اگر نگاه ها به آن جدی تر نشود، شاید این موضوع از مرز یک مساله عادی فراتر برود؛ کما اینکه فعالین این حوزه، که ماجرا را به شکل تخصصی و تجربی تر دنبال می کنند؛ معتقدند این ...

هر روز یک قدم به سمت زندگی سالم – ۲۶ اسفند

هر روز یک قدم به سمت زندگی سالم – ۲۶ اسفند

سلامتی نصف خوشبختیه . به همین دلیل هم یه آدم رنگی به سلامتیش اهمیت میده. در همین راستا رنگی رنگی هر روز ۲ نکته زندگی سالم میذاره، یکی سلامت جسمی و یکی دیگه سلامت ذهنی. با خوندن و رعایت همین نکته های کوچک به مرور زمان میتونید تغیی ...

چگونه سشوار بکشیم؟

چگونه سشوار بکشیم؟

در زندگی پرسرعت امروز همه به دنبال راه هایی هستند که هرچه سریع تر به كارهایشان ...

آموزش رنگ آمیزی تخم مرغ با رنگ های خوراکی+تصاویر

تخم مرغ رنگی معمولاً یک تخم مرغ طبیعی (و گاه مصنوعی) است که آن را با روشهای گوناگون تزئین می کنند و در جشن هایی مانند نوروز و عید پاک استفاده می شود. نوشته آموزش رنگ آمیزی تخم مرغ با رنگ های خوراکی+تصاویر اولین بار در خانه داری پدیدار شد. ...

مارال فرجاد: خانه داری نمی کنم، اتفاقا خیلی هم شلخته ام!

از خانواده ای هنرمند می آید و به قول خودش از کودکی، شهرت را تجربه کرده. امروز هم دارد این شهرت را تجربه می کند اما به مدیریت و کنترل آن باور دارد؛ نکته ای که از پدر، جلیل فرجاد آموخته است. گفتگوی ما با او البته محدود به شهرت و هیجانات ناشی از آن و زندگی خصوصی ...

آموزش دوخت جا جواهری

اگر امسال تابستان قصد مسافرت دارید و می خواهید برخی از جواهرات تان را همراه خود ببرید اما نگران هس ...

در روز چقدر آب بنوشیم؟

همه ما می دانیم که آب برای سلامتی ما بسیار مهم است. اما آیا شما روزانه مقدار مناسبی آب مصرف می کنید؟ ممکن است فکر کنید که برخی از مشکلات سلامتی تان مربوط به کم آبی و یا آب بیش از حد بدن باشد. مصرف مقدار مناسب آب در روز بسیار مهم است چرا که [...] ن ...

نکته بهداشتی: مراقبت از مو به شیوه سالم

نکته بهداشتی: مراقبت از مو به شیوه سالم

همشهری آنلاین: کودکان باید راه های سالم مراقبت از مو را در سنین پایین بیاموزند.

هر روز یک قدم به سمت زندگی سالم – ۱۲ فروردین

هر روز یک قدم به سمت زندگی سالم – ۱۲ فروردین

سلامتی نصف خوشبختیه . به همین دلیل هم یه آدم رنگی به سلامتیش اهمیت میده. در همین راستا رنگی رنگی هر روز ۲ نکته زندگی سالم میذاره، یکی سلامت جسمی و یکی دیگه سلامت ذهنی. با خوندن و رعایت همین نکته های کوچک به مرور زمان میتونید تغیی ...

خواص خیار در مقابله با گرما را بشناسید

خواص خیار در مقابله با گرما را بشناسید

همشهری آنلاین: به گفته متخصصان، خیار با سم زدایی از بدن و پیشگیری از بی آبی بدن به کاهش مشکلات در تابستان کمک کرده و موجب بهبود وضعیت سلامت می شود. ...

مکیدن انگشت شست در نوزادان

داشتن فرزند همراه میشود با وسواس ها و نگرانی های مختلف در مورد سلامت او و والیدن معمولاً برای هرچیز کوچکی دچار استرس و ترس میشوند، یکی از این موارد مکیدن انگشت شست است! به گزارش آلامتو و به نقل از سپیده دانایی؛ انگشت مکیدن یک عادت رفتاری غریزی در نوزادان ...

آشنایی با علائم افسردگی خفیف

آشنایی با علائم افسردگی خفیف

همشهری آنلاین: تشخیص افسردگی خفیف کار چندان ساده ای نیست چرا که بسیاری از علائم آن می تواند شبیه به واکنش های احساسی عادی و معمول به نظر برسد. ...

پاستا موجب چاقی نمی شود

پاستا موجب چاقی نمی شود

همشهری آنلاین: مطالعه جدید نشان می دهد خوردن پاستا در قالب یک رژیم غذایی سالم نقشی در چاقی ندارد.

بهبود سلامت استخوان ها با مصرف محصولات لبنی

همشهری آنلاین: مطالعه جدید آشکار ساخته است که مصرف بیشتر محصولات لبنی موجب بهبود تراکم استخوان ها و تقویت ستون فقرات می شود.

تریبون ها نباید محلی برای انعکاس اخبار ناگوار و ناامیدکننده باشند

تریبون ها نباید محلی برای انعکاس اخبار ناگوار و ناامیدکننده باشند

همشهری آنلاین: وزیربهداشت گفت: بعضی از افراد برای اینکه دیده شوند با بیماری خودشیفتگی، دائم اخبار ناامیدکننده به جامعه منتقل می کنند و پیش بینی هایی می کنند که دانش و مسئولیت آن را ندارند. ...

10 حقیقت جالب در مورد لوازم آرایشی که ساختگی و افسانه هستند!

باورهای رایجی در مورد نحوه کاربرد لوازم آرایشی وجود دارند که برخی از آنها کاملا اشتباه و ساختگی هستند. نوشته 10 حقیقت جالب در مورد لوازم آرایشی که ساختگی و افسانه هستند! اولین بار در زیبایی و آرایش. پدیدار شد. ...

سموم خانگی که روزانه از آنها استفاده می کنید!

تمیز کردن خانه می تواند هزینه زیادی برایمان داشته باشد. بسیاری از محصولاتی که ما هر روزه برای تمیز و ...

معرفی انیمیشن موزیکال کوکو ، سفر به سرزمین مردگان

معرفی انیمیشن موزیکال کوکو ، سفر به سرزمین مردگان

یک روز خوب، چند ساعت وقت آزاد و یک ظرف پر از خوراکی های خوشمزه، اما فقط جای یک چیز خالیه، بله، یک انیمشن خیلی قشنگ که روزمون رو عالی تر بکنه. امروز یک انیمیشن رو بهتون معرفی میکنیم که ممکنه این روزها زیاد اسمش رو شنیده باشید. انیمیشن موزیکال ...

اگر به شغلتان علاقه ندارید، سلامتی شما در خطر است!

کاری که مورد علاقه شما نیست به شما آسیب می زند گاهی ممکن است با مشاغل درآمدزایی مواجه شویم که البته به این شغل ها علاقه نداشته باشیم ولی به دلیل درآمد خوبشان آن را انجام دهیم. اما باید بدانید که انجام دادن این شغل ها به سلامت شما آسیب وارد می کند و مضر … ...

"اشتباهات رایج در آشپزخانه" چیست

"اشتباهات رایج در آشپزی ایرانی" کدامند

گزارش جلسه تیم از باشگاه خبرنگاران و پویا و ... یکی از عواملی که منجر به بیماری در جنگ. رواج خطا در بتن و آماده سازی و طبخ انواع مواد غذایی است و این تغییرات معلول سلیقه شخصی افراد در حین عبور از آن همچنان ادامه دارد و به برخی از موارد این خطا مشاهده شده است.مصرف پنیر به تنهایی و در وعده صبحانه در ... مصرف پنیر به تنهایی بسیار مضر بوده و بلغم‌زاست؛ خوردن پنیر به تنهایی و در وعده صبحانه، فرد را دچار رخوت، سستی و بی‌حالی و کندی در یادگیری کرده و باعث کاهش تمرکز ذهن در افراد می‌‌شود؛ غده پاراتیروئید، وظیفه تنظیم کلسیم و فسفر بدن و جذب آنها را به عهده دارد، این غده، کلسیم و فسفر را با یکدیگر و در کنار هم می‌شناسد بنابراین در زمانی که ماده غذایی حاوی کلسیم را مصرف می‌کنیم، باید همراه آن، مواد غذایی حاوی فسفر نیز مصرف کنیم، در غیر این‌صورت، غده پاراتیروئید، فسفر مورد نیاز را از فسفر موجود در مغز تامین می‌کند که موجب کندذهنی می‌شود.بهترین زمان مصرف پنیر، وعده شام و به همراه مصلحات آن‌ (گردو، زیره، سیاه‌دانه و آویشن) است زیرا بیشترین میزان ترشح توسط غده پاراتیروئید در هنگام شب صورت می‌گیرد.استفاده از لوبیای قرمز در خورشت قورمه سبزی؛ از آنجایی که خورشت قورمه سبزی جز غذاهای اصیل ایرانیست اما متاسفانه در چند دهه اخیردستخوش تغییراتی شده، یکی از این تغییرات اضافه کردن لوبیای قرمز به جای لوبیای چشم بلبلی در ترکیب قورمه سبزی است.استفاده از لوبیای قرمز نه تنها نفخ شدید ایجاد می‌کند بلکه میزان اوره و اسیداوریک خون را بیشتر می‌کند این در حالیست که با اضافه کردن لوبیای چشم بلبلی چنین حالتی بوجود نمی‌آید حتی در طرز پخت و طبخ این غذای معروف ایرانی تغییراتی صورت گرفته است و آن هم سرخ کردن سبزی موجود در خورشت قورمه سبزی است در حالیکه اصل روش تهیه قورمه‌سبزی اینگونه نیست متاسفانه بسیاری از افراد (زنان خانه‌دار ایرانی) به مقدار روغن موجود در قورمه سبزی توجه بیشتری می‌کنند بدین صورت که هر چه روغن موجود بیشتر باشد آشپز را در تهیه این خورشت ماهرتر می‌پندارند؛ توصیه می‌شود از سرخ کردن سبزی قورمه سبزی  اکیدا خودداری کنید.لیمو عمانی موجود در خورشت قورمه سبزی یا خورشت قیمه بعد از پخت کامل غذا دور ریخته شود؛ توصیه میکنیم از خوردن لیمو عمانی موجود در این غذاها خودداری کنید چون بخش عظیمی از چربیها و مواد زاید غذا توسط لیمو عمانی حین پخت و پز جذب می‌شود لذا افرادیکه از چربی خون بالا و یا چاقی مفرط برخوردارند دقت نظر بیشتری در این خصوص داشته باشند.در غالب موارد مشاهده می‌شود که افراد بمنظور تهیه غذا با طعم مطبوع آن از فلفل دلمه‌ای بعنوان طعم‌دهنده استفاده می‌کنند مثلا در تهیه چلو گوشت یا خوراک مرغ چنین تدابیری در نظر گرفته می‌شود لذا توصیه و تاکید میکنیم از خوردن فلفل دلمه‌ای موجود در اینگونه غذاها خودداری شود چون بخش عظیمی از مواد زاید اینگونه غذاها از جمله هورمونها جذب فضای داخلی فلفل دلمه‌ای می‌شوند.اضافه کردن شکر به خورشت فسنجان؛ در بسیاری از مناطق ایران بمنظور سرو خورشت فسنجان مقداری شکر بعنوان افزودنی به آن اضافه می‌کنند چنین تدبیری کاملا اشتباه است بهترین مصلح خورشت فسنجان رب انار یا رب نارنج است که خاصیت خونسازی آنرا دوچندان می‌کند کما اینکه جذب ریز‌مغذیها را تسریع می‌بخشد و از ایجاد جوش صورت و بدن جلوگیری می‌کند اما این در حالیست که شکر چنین خواصی ندارد.ظروف مخصوص تهیه و طبخ مواد غذایی بسیار مهم است؛ بهتر است آب را در ظروف و لیوانهای مسی بنوشید؛ جهت تهیه غذاها به صورت کبابی بهتر است از سیخهای آهنی به جای آلومینیومی استفاده کنید؛ به جای ظروف تفلون و آلومینیومی بهتر است از ظروف مسی برای طبخ غذا استفاده کنید.تهیه غذا در ظروف زودپز کاملا از نظر طب سنتی ایران مطرود است چون تمام خاصیت مغذی مواد غذایی تحت فشار و دمای بسیار بالا از بین می‌رود در واقع غذا در این ظروف به تفاله‌ای بی‌ارزش تبدیل می‌شود( هیچگونه خاصیت تغذیه‌ای ندارد ) لذا توصیه و تاکید می‌کنیم غذا را با شعله پایین و در مدت زمان بیشتری تهیه و طبخ کنید؛ یادتان باشد غذاهای تهیه شده در ظروف زودپز، فشار خون و چربی خون را بالا میبرد و باعث ریزش موها می‌شود، کبد چرب ایجاد می‌کند، پرخاشگری و عصبانیت را در افراد افزایش می‌دهد.حمزه سام دلیری؛ محقق و مدرس طب سنتی و اسلامیانتهای پیام/