counter create hit

مطالب مرتبط:
طرز تهیه ی پنکیک سیب زمینی و پنیر

طرز تهیه ی پنکیک سیب زمینی و پنیر

اگر از آن دسته افرادی هستید که با واژه‌ی «چی بپزم؟» سر و کار دارید، پنکیک سیب زمینی و پنیر را به شما پیشنهاد می‌دهیم. این پنکیک به عنوان پیش غذا و یا حتی یک وعده‌ی غذایی، با روشی ساده تهیه می‌شود و طعمی بسیار لذیذ دارد. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت پنکیک ...

طرز تهیه شیرینی نان چایی

طرز تهیه شیرینی نان چایی

طرز تهیه شیرینی نان چایی - آکا سایت شیرینی پزیبخش طرز تهیه انواع شیرینی خشک   ...

بیسکوئیت پرالین

بیسکوئیت پرالین

زمان آماده سازی۳۰ دقیقهزمان پختن۱۵ دقیقهملیتغذای فرنگیوعده غذاییدسرارسال شده توسطمارتا استوارتارسال شده در۲۵ دی ۱۳۹۶ پیمانهآرد یک و نیم قاشق چای خوریبیکینگ پودر۱/۲ قاشق چای خورینمک دو و نیم پیمانهشکر قهوه ای۱ عدد بزرگتخم مرغ۱/۴ قاشق چای خوریوانیل۱/۲ پیمانهخامه۱ پیمانه ...

نسخه  ای شیک تر و متفاوت از تخم  مرغ تهیه کنند

نسخه ای شیک تر و متفاوت از تخم مرغ تهیه کنند

نسخه ای شیک تر و متفاوت از تخم مرغ تهیه کنند - آکا سایت آشپزیبخش غذاهای اروپایی آکایران :مجله زندگی ایده آل - مهشید ...

طرز تهیه چیز کیک بدون نیاز به فر

وب سایت سوران: چیز کیک با اینکه خیلی سنگین و پر کالری است، اما دل کندن از آن واقعا کار سختی است. در این مطلب طرز تهیه نوعی چیز کیک را به شما آموزش می دهیم که نیازی به فر ندارد. ...

دستمال سفره میزتان را به 3 مدل زیر تزیین کنید

دستمال سفره میزتان را به 3 مدل زیر تزیین کنید

دستمال سفره یکی از مهم ترین اجزای تزیین میز نهارخوری تان است. در این مقاله 3 مدل زیبا برای تزیین دستمال  سفره را به شم ...

دلمه فلفل سبز با ماهی

دلمه فلفل سبز با ماهی

دلمه فلفل سبز با ماهی - آشپزی آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی دلمه فلف ...

رولت مرغ - طرز تهیه رولت مرغ و قارچ پنیری

رولت مرغ - طرز تهیه رولت مرغ و قارچ پنیری

رولت مرغ - طرز تهیه رولت مرغ و قارچ پنیری - آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

طرز تهیه قهوه فرانسه

طرز تهیه قهوه فرانسه

قهوه فرانسه به 3 صورت طبخ می‌شود، با دستگاه فیلتردار یا دستگاه‌های پرس‌کننده و اسپرسو همراه با آب درست می شود. آسمونی در این بخش به معرفی قهوه فرانسه می پردازد و طرز تهیه قهوه فرانسه را منتشر می کند.قهوه فرانسه ...

خواص پرتقال خونی برای پوست صورت + خواص پرتقال تامسون برای لاغری

خواص پرتقال خونی برای پوست صورت + خواص پرتقال تامسون برای لاغری

خواص پرتقال خونی برای پوست صورت + خواص پرتقال تامسون برای لاغری خواص پرتقال ...

خواص بالنگ برای زن باردار + خواص بالنگ خشک در طب سنتی

خواص بالنگ برای زن باردار + خواص بالنگ خشک در طب سنتی

خواص بالنگ برای زن باردار + خواص بالنگ خشک در طب سنتی خواص بالنگ چیست خواص ...

رول شکلات و قهوه؛ عصرانه ای با عطر قهوه!

رول شکلات و قهوه , شکلات تلخ را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) ذوب کنید. پودر قهوه را به آن اضافه و مخلوط کنید. نوشته رول شکلات و قهوه؛ عصرانه ای با عطر قهوه! اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

طرز تهیه چیزکیک شکلات و گردو

چیزکیک شکلات و گردو , ابتدا برای تهیه لایه زیرین، بیسکویت ها را در غذاساز پودر کرده و سپس با شیر مخلوط کنید. نوشته طرز تهیه چیزکیک شکلات و گردو اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

مضرات مصرف نوشابه در کنار خوردن فست فود!

یکی از مطالعات اخیر نشان می دهد که مصرف نوشیدنی های شیرین در کنار برگر یا مرغ سوخاری واقعا می تواند بدن را در شرایط افزایش وزن شدیدتر قرار بدهد. نوشته مضرات مصرف نوشابه در کنار خوردن فست فود! اولین بار در تغذیه پدیدار شد. ...

مواد غذایی مقوی برای کودکان, پوره, میوه, سالاد

غذای مقوی برای نوزادان، پوره سالاد میوه

اگر شما می خواهید یک نوزاد سالم است. برای آماده سازی مواد غذایی. توصیه های بهداشتی توجه داشته باشید: قبل و بعد از آماده سازی مواد غذایی شستن دست ها. اگر دست خود را مجروح شده است. قبل از آماده کردن مواد غذایی با موقعیت برای بستن زخم. غذاهای خوب بپزد. کودک غذا آماده است. غذاهای پخته شده مانند تعمیر و نگهداری مناسب است. مانده غذاها را بلافاصله سرد در یک ظرف در بسته داخل یخچال.نگه داشتن مواد غذایی در دمای اتاق باعث فساد مواد غذایی. غذاهای باقیمانده را قبل از مصرف حرارت دهید. غذاهای خام و پخته را مجزا نگه‌دارید. محل تهیه و پخت غذا را تمیز نگهدارید. غذاها را از دسترس حشرات و جوندگان دور نگه‌دارید. آب پاکیزه مصرف کنید. مواد غذایی پاستوریزه مصرف کنید.  پوره سالاد میوه مناسب برای نوزادان 6 تا 9 ماه است و زمان لازم برای تهیه آن 20 دقیقه است.مواد لازم برای 350 میلی‌لیتر شلیل یا هلو         1 عددسیب بزرگ            1 عددگلابی رسیده         1 عددطالبی کوچک         یک‌چهارم عددروش تهیههلو یا شلیل را نصف کرده، پوست و هسته آن را گرفته و آن را کاملا خرد کنید. در مورد سیب، گلابی و طالبی نیز همین کارها را انجام دهید. میوه‌های خردکرده و 15 میلی‌لیتر – یک قاشق چایخوری - آب را در یک ظرف بریزید. در ظرف را بگذارید و ظرف را روی حرارت بگذارید تا مواد به مدت 10دقیقه با هم بجوشند تا زمانی‌که میوه‌ها کاملا نرم شوند.آن‌گاه میوه‌ها را در کاسه‌دستگاه غذاساز بریزید، دستگاه را روشن کنید تا میوه‌ها پوره شود. قبل از دادن پوره به کودک، دمای آن را کنترل کنید. باقیمانده پوره را در ظرفی دردار ریخته و آن را سریعاً به یخچال منتقل کنید. پوره باید از قبل 24 ساعت مصرف شود.نکته: این پوره را در فریزر نیز می‌توانید نگهداری کنید.