counter create hit

مطالب مرتبط:

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

مصرف غذاهای دریایی همیشه از طرف پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه شده است. میگو هم...

طرز تهیه آش انار با سبزیجات معطر

طرز تهیه آش انار با سبزیجات معطر

وب سایت پیمونه:  طعم ترش آش انار به همراه عطر سبزیجات معطر هوادارانی دارد که این آش را بهترین آش ایرانی میدانند. رب انار مرغوب و سبزیجات تازه را در این غذا فراموش نکنید. مواد لازم:      آب گوشت 1 لیتر     پیاز 1 عدد ...

دستور پخت سوپ گردن گوسفندی

دستور پخت سوپ گردن گوسفندی

ماهنامه سفره ایرانی - بیتا منوچهری: سوپ گردن گوسفندی یک سوپ فوق العاده مقوی و خوشمزه است که عاشق طعم آن خواهید شد.میزان سرو: 8 الی 10 نفرمواد لازم: گوشت گردن گوسفندی: 500 گرم آرد: 2 قاشق سوپ خوری ...

کوکی گردو و کشمش یک شیرینی پرمغز و بسیار خوشمزه

این کوکی گردو و کشمش بسیار خوشمزه و ساده است و به راحتی میتوانید در منزل تهیه کنید.مواد لازم کوکی گردو و کشمش :گردو (خردشده): ۲ پیمانهکشمش: یک دوم پیمانهکره (به دمای محیط رسیده): ۲۲۵ گرمشکر: ۱۰۰ گرمشکر قه ...

طرز تهیه شیرینی زعفرانی با مارمالاد میوه

طرز تهیه شیرینی زعفرانی با مارمالاد میوه

وب سایت دونفره: بعضی از شیرینی ها واقعا خوش عطر و طعم هستن جوری که هر وقت دلتون هوس درست کردن شیرینی کنه جز اولین گزینه هایی میشن که به ذهنتون میرسه.شیرینی های خونگی با همه عطر و طعم و لذت خوبی که دارن گاهی دردسر درست کردنشون زیاده ولی این شیرینی زعفرون ...

تخم مرغ فو یانگ یا املت آمریکایی و پنکیک چینی!

تخم مرغ فویانگ با سس قارچ  و تخم مرغ فو یانگ چیزی است بین املت آمریکایی و پنکیک چینی. این غذا سرشار است از سبزیجات و رویش نیز سس قارچ قرار می گیرد. بیایید نگاهی کنیم به میزان سالم بودن این غذا و اینکه چقدر به درد برنامه غذایی م ...

دستور پخت سوپ کرفس

روغن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید، کرفس ها،سیر و سیب زمینی را داخل آن بریزید. نوشته دستور پخت سوپ کرفس اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

چند دختربچه عامل اصلی حوادث در کشور

چند دختربچه عامل اصلی حوادث در کشور

متأسفانه چند روز پیش در مراسم روز زن در برج میلاد و با حضور شهردار تهران، چند دختربچه ٨ تا ١٠ساله با حرکاتی موزون قلب و جان مردم ایران را به درد آوردند. مردم با تمام مشکلاتی که دارند به محض شن ...

مرغ و سیب زمینی تنوری

مرغ و سیب زمینی تنوری

ماهنامه سفره ایرانی - غزاله خالدی: مرغ و سیب زمینی تنوری تجربه یک خوراک هزارمزه را به شما می‌دهد. مواد لازم: ...

طرز تهیه ی پای موز و شکلات

طرز تهیه ی پای موز و شکلات

اختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم برای شما روش تهیه‌ی یک دسر خوشمزه و شکلاتی به همراه موز را آموزش دهیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی پای موز و شکلات، با ما همراه باشید. مواد لازم برای ...

دستور تهیه پیده گوشت

این غذا مخصوص کشور ترکیه و بسیار لذیذ می باشد. به شما توصیه می کنیم این خوراک خوشمزه را برای مهمانی های عصرانه آماده کنید و از آن لذت ببرید.

آموزش طرز تهیه ماش پخته شده با اسفناج غذای رژیمی و خوشمزه لذیذ

آموزش طرز تهیه ماش پخته شده با اسفناج غذای رژیمی و خوشمزه لذیذ

آموزش طرز تهیه ماش پخته شده با اسفناج غذای رژیمی و خوشمزه لذیذ طرز تهیه ما ...

ماست و خیار را به شکل رولت درست کنید

ماست و خیار را به شکل رولت درست کنید

این پیش غذای ساده و شیک نمای زیبایی به سفره میدهد.

تهیه سالاد کلم، خانم های خانه دار بخوانند

اگر می خواهید از کلم قرمز برای سالاد استفاده کنید و کلم ها سفت است، برای ترد شدن آن می توانید از چند روش استفاده کنید.

مصرف فیبر در دوران بارداری، سالاد خوبه؟

قبل از شروع غذا، سالاد شامل کاهو، کلم، گل کلم، گوجه فرنگی، خیار، هویج، کرفس و ... میل کنید.

مواد غذایی مقوی برای کودکان, پوره, میوه, سالاد

غذای مقوی برای نوزادان، پوره سالاد میوه

اگر شما می خواهید یک نوزاد سالم است. برای آماده سازی مواد غذایی. توصیه های بهداشتی توجه داشته باشید: قبل و بعد از آماده سازی مواد غذایی شستن دست ها. اگر دست خود را مجروح شده است. قبل از آماده کردن مواد غذایی با موقعیت برای بستن زخم. غذاهای خوب بپزد. کودک غذا آماده است. غذاهای پخته شده مانند تعمیر و نگهداری مناسب است. مانده غذاها را بلافاصله سرد در یک ظرف در بسته داخل یخچال.نگه داشتن مواد غذایی در دمای اتاق باعث فساد مواد غذایی. غذاهای باقیمانده را قبل از مصرف حرارت دهید. غذاهای خام و پخته را مجزا نگه‌دارید. محل تهیه و پخت غذا را تمیز نگهدارید. غذاها را از دسترس حشرات و جوندگان دور نگه‌دارید. آب پاکیزه مصرف کنید. مواد غذایی پاستوریزه مصرف کنید.  پوره سالاد میوه مناسب برای نوزادان 6 تا 9 ماه است و زمان لازم برای تهیه آن 20 دقیقه است.مواد لازم برای 350 میلی‌لیتر شلیل یا هلو         1 عددسیب بزرگ            1 عددگلابی رسیده         1 عددطالبی کوچک         یک‌چهارم عددروش تهیههلو یا شلیل را نصف کرده، پوست و هسته آن را گرفته و آن را کاملا خرد کنید. در مورد سیب، گلابی و طالبی نیز همین کارها را انجام دهید. میوه‌های خردکرده و 15 میلی‌لیتر – یک قاشق چایخوری - آب را در یک ظرف بریزید. در ظرف را بگذارید و ظرف را روی حرارت بگذارید تا مواد به مدت 10دقیقه با هم بجوشند تا زمانی‌که میوه‌ها کاملا نرم شوند.آن‌گاه میوه‌ها را در کاسه‌دستگاه غذاساز بریزید، دستگاه را روشن کنید تا میوه‌ها پوره شود. قبل از دادن پوره به کودک، دمای آن را کنترل کنید. باقیمانده پوره را در ظرفی دردار ریخته و آن را سریعاً به یخچال منتقل کنید. پوره باید از قبل 24 ساعت مصرف شود.نکته: این پوره را در فریزر نیز می‌توانید نگهداری کنید.