counter create hit

مطالب مرتبط:
پنج وعده میوه و سبزی در روز کافی است

پنج وعده میوه و سبزی در روز کافی است

پنج وعده میوه و سبزی در روز کافی است سایت سلامتبخش تغذیه سالم زندگی سالم پنج وعده میوه ...

6 ماده غذایی مفیدتر از آنچه فکر می کنید

6 ماده غذایی مفیدتر از آنچه فکر می کنید

6 ماده غذایی مفیدتر از آنچه فکر می کنید -آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت 6 ماده غذایی ...

نمک زیاد به توان ذهنی آسیب می رساند

نمک زیاد به توان ذهنی آسیب می رساند

نمک زیاد به توان ذهنی آسیب می رساند -آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت نمک زیاد به توان ذهنی آسیب می ...

مواد غذایی که برای سلامت مو مناسب است

مواد غذایی که برای سلامت مو مناسب است

مواد غذایی که برای سلامت مو مناسب است سایت سلامتبخش تغذیه سالم زندگی سالم مواد غذایی که برای ...

نگرانی های جدی درباره روغن های گیاهی

نگرانی های جدی درباره روغن های گیاهی

نگرانی های جدی درباره روغن های گیاهی سایت سلامتبخش تغذیه سالم زندگی سالم نگرانی های جدی درباره روغ ...

مکمل آمینو اسیدهای زنجیره ای bcaa

مکمل آمینو اسیدهای زنجیره ای bcaa

مکمل آمینو اسیدهای زنجیره ای bcaa سایت سلامتبخش تغذیه سالم زندگی سالم مکمل ...

بهترین میوه ها برای زیبایی صورت

بهترین میوه ها برای زیبایی صورت

به گزارش آلامتو و به نقل از بدونیم؛ همه ما می دانیم که خوردن میوه ها و سبزیجات نه تنها برای سلامت بلکه برای پوست نیز ...

ویژگی های مواد غذایی سالم چیست؟!

ویژگی های مواد غذایی سالم , مصرف غذای سالم باعث پیشگیری از بسیاری از بیمارهاى غیر واگیر قلبی و عروقی و حتی سرطان می شود به همین دلیل تولید غذای سالم یکی از اولویت های امروزه در دنیا محسوب می شود. نوشته ویژگی های مواد غذایی سالم چیست؟! اولین بار در ...

کارامل چیست؟

کارامل چیست؟

یکی از انواع رنگ های خوراکی که بدلیل رنگ و طعم خاص خود کاربرد زیادی در صنایع غذایی دارد کارامل می باشد. کارامل با داشتن رنگ از محدوده زرد کمرنگ تا قهوه ای سوخته می تواند در 80 درصد انواع خوراکی ها ...

خواص و مضرات زردچوبه، خواص زردچوبه، فواید زردچوبه، خواص دارویی زردچوبه

خواص و مضرات زردچوبه، خواص زردچوبه، فواید زردچوبه، خواص دارویی زردچوبه

خواص زردچوبه اسم من ((زردچوبه )) است ! من عامل اصلى درمان کیسه صفرا و ناراحتى هاى کبد ى هستم .شفاف کننده چشم و ضد یرقانم ...

خواص آلبالو , فواید آلبالو ، درخت آلبالو, خاصیت درمانی آلبالو

خواص آلبالو , فواید آلبالو ، درخت آلبالو, خاصیت درمانی آلبالو

خواص آلبالو , فواید آلبالو ، درخت آلبالو, خاصیت درمانی آلبالو -آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: خو ...

دارچین و خواص دارویی آن

میهن مگ: ​درختچه دارچین درختی است کوچک، همیشه سبز، به ارتفاع ۵ تا ۷ متر که از تمام قسمت های آن بویی مطبوع استشمام می شود. به گ ...

خطرات استفاده از برنج پخته که در فضای آزاد مانده است!

خطر برنج پخته مانده , در برخی از فرهنگ های غذایی در سراسر جهان، برنج وعده اصلی غذای روزانه افراد را تشکیل می دهد که در غذاهای چینی بشترین استفاده را دارد. نوشته خطرات استفاده از برنج پخته که در فضای آزاد مانده است! اولین بار در تغذیه و سلامت پدیدار شد ...

چه مواردی روی سرعت کاهش وزن تان تاثیر می گذارند؟

چه مواردی روی سرعت کاهش وزن تان تاثیر می گذارند؟

اینکه یک هدف کاهش وزن بزرگ برای خودتان داشته باشید، عالی ایست اما واقع گرا بودن هم مهم است. چون قرار نیست در عرض یک هفته، 10 کیلو کم کنید، حتی در پنج هفته هم نمی توانید! همیشه این را به خاطر داشته باشید، این وزن اضافی را یک شبه اضافه نکرده اید که ب ...

رژیم گوشتی چیست و چه مزایا و معایبی دارد؟!

رژیم گوشتی , گوشت منبع خوبی از پروتئین از لحاظ کمی (مقدار) و کیفی است. به عنوان مثال، یک قطعه معمولی 3 اونسی (حدود 100 گرم) گوشت شامل حدود 21 گرم پروتئین است که تقریباً نیمی از پروتئین توصیه شده تغذیه ای برای زنان در هر روز را تأمین می کند. ...

تفاوت بین مواد غذایی پخته و خام

تفاوت های بین خوراکی های پخته و خام

هیئت تحریریه ترجمه دانش در اینترنت   طرفداران خام وگان ، از این روش تغذیه به دلیل کالری کمتر و مواد مغذی بیشتری به پوست خود را ظاهر و احساس سیری بیشتر است. خوش آمدید. اما متخصصان تغذیه بر این باورند که خام گیاه دقیقا چنین نتایج. بسته بر روی چه نوع از مواد غذایی که شما می خواهید این مواد غذایی شما را, کسب درآمد, غذا خوردن در فرم اولیه می تواند شما را به برخی از اهداف این روز است. اما غذاهای پخته شده و غیره. ویتامین ها و مواد معدنی است که بدن شما نیاز دارد. به گفته کارشناسان تغذیه" او گفت:. برخی از سبزیجات زمانی که مصرف خام. مواد مغذی بیشتری به بدن در نوار اما برخی دیگر از سبزیجات وقتی پخته می شوند، این فواید را دارند." فقط خام خواری، غذاهایی را که باید پخته و یا فرآوری شوند، مانند گوشت، لبنیات و تخم مرغ، را به طور خودکار از فهرست غذایی خارج می کند. این مواد غذایی دارای چربی بیشتر و فیبر کمتر هستند و با روش هایی که به حرارت نیاز دارد و افزودن نمک، شکر، روغن و دیگر افزودنی هایی که فرد را به اضافه وزن، التهاب و بیماری مبتلا می کند، آماده می شوند. بیشتر میوه ها و سبزیجات برای مصرف شدن، نیازی به پخته و یا فرآوری شدن، ندارند. مصرف فیبر به اندازه کافی- 25 تا 30 گرم در روز – سیستم گوارش را سلامت نگه می دارد و از آنجایی که مدت هضم آن طولانی است، ما را به سرعت سیر می کند. مواد خوراکی سرشار از فیبر برای کسانی که می خواهند لاغر شوند، بسیار عالی است. پختن غذا، به ویژه در دماهای بالا، باعث شکسته شدن دیواره های سلولی گیاهان- از جمله سبزی ها – شده و باعث می شود مواد مغذی آنها از میان بروند. این موضوع به ویژه در مورد ویتامین های حل شدنی در آب، مانند ویتامین های C و B، صادق است. اما برخی از مواد غذایی هرقدر هم که دارای مغذی های فراوان باشند، را نمی توانیم خام مصرف کنیم. زیرا بدن مان نمی تواند آنها خرد و هضم کند. بنابراین خام خوردن آنها موجب می شود، هیچ ماده مغذی به بدن مان نرسد، مگر اینکه پخته شوند. در ضمن خوراکی های بیش از حد پخته، تمام مواد مغذی خود را از دست می دهند. از طرفی برخی از مواد خوراکی، وقتی کمی حرارت می بینند و پخته می شوند، مواد مغذی بیشتری خواهند داشت. در ادامه به برخی از خوراکی ها و مقدار مواد مغذی شان در صورت خام خواری و یا پخته شدن، اشاره شده است: کلم بروکلی بروکلی مانند دیگر ابرخوراکی ها سرشار از فیبر، ویتامین و آنتی اکسیدان است. خام (دو فنجان): فیبر (4.8 گرم)، ویتامین A (1.20 میلی گرم)، ویتامین C (162.4 میلی گرم) پخته (کمتر از یک فنجان): فیبر (10.4 گرم)، ویتامین A ( 5.11 میلی گرم)، ویتامین C (202.4 میلی گرم) بررسی ها نشان داده است فقط یک ماده مغذی در بروکلی، یعنی سولفورافان، وجود دارد که وقتی پخته می شود، از بین می رود. این ماده در سلول های بدن، عمل سم زدایی انجام داده و با سرطان مبارزه می کند. کلم بروکسل کلم بروکسل به دلیل خواص ضد سرطانی و ضد دیابتی اش بسیار محبوب است. در ضمن سلامت استخوان ها را نیز افزایش می دهد. خام (2 فنجان): فیبر (8گرم)، ویتامین K (106 میکروگرم)، ویتامین B6 (0.4 میلی گرم) پخته (2 فنجان): فیبر (8گرم)، ویتامین K (436 میکروگرم)، ویتامین B6 (0.4 میلی گرم) هویج سبزی های ریشه ای مانند هویج برای بهداشت دهان بسیار مفید و سرشار از آنتی اکسیدان هستند. پختن آنها برخی از مواد مغذی شان را از بین می برد. خام ( یک فنجان): فیبر (3.6 گرم)، ویتامین C (7.6 میلی گرم)، پتاسیم (410 میلی گرم) پخته ( یک و نیم فنجان): فیبر (2.3 گرم)، ویتامین C (2.8 میلی گرم)، پتاسیم (183 میلی گرم) هویج ها سرشار از بتاکاروتن هستند. عمل هضم، این ماده را به ویتامین A در بدن تبدیل می کند. رنگ روشن هویج ناشی از بتاکاروتن است و برای بینایی ماده مغذی مفیدی است. بررسی ها نشان داده است که هویج پخته، بتاکاروتن بیشتری نسبت به هویج خام دارد. زنجبیل این ادویه ریشه ای، برای هر نوع درمانی، از سوء هاضمه گرفته تا حالت تهوع صبحگاهی، مفید است. در ضمن زنجبیل منبعی عالی از آنتی اکسیدان است و اثرات ضد التهابی دارد. در ضمن افزودن زنجبیل به غذا، طعم مطلوب تری به آن می دهد و پخته آن مواد مغذی بیشتری دارد. خام (یک قاشق غذاخوری): ویتامین C (0.1 میلی گرم)، منیزیم (0.9 میلی گرم)، پتاسیم (8.3 میلی گرم) پخته (1/4 قاشق غذاخوری): ویتامین C (0.4 میلی گرم)، منیزیم (9.7 میلی گرم)، پتاسیم (70.5 میلی گرم) کلم پیچ کلم پیچ فاقد کالری است اما سرشار از آنتی اکسیدان و مواد مغذی است که سلامت گوارش را تضمین می کند. برای کسانی که گوشت نمی خورند، کلم پیچ منبعی عالی از آهن است. پخته و خام آن به یک اندازه مواد مغذی به بدن می رساند. خام (2 فنجان): پروتئین (4.4 گرم)، آهن (2.2 میلی گرم)، کلسیم (181 میلی گرم) پخته (کمتر از 2 فنجان): پروتئین (5 گرم)، آهن (2.4 میلی گرم)، کلسیم (187.2 میلی گرم) کلم قرمز کلم قرمز،  بدن را در برابر انواع پیری محافظت می کند؛ پوست، مغز و چشم ها را جوان تر نگه می دارد. علاوه بر آن سرشار از فیبر است و خوراکی عالی برای کسانی است که رژیم می گیرند. کلم قرمز منبعی غنی از فولات است که با افسردگی و سرطان مبارزه کرده و موجب سلامت قلب بزرگسالان می شود. فولات نوعی ویتامین B، است و برای زنان باردار ماده مغذی مهمی است، زیرا موجب شکل گرفتن جمجمه و نخاع جنین می شود. البته خوردن خام کلم بهتر از پخته شده آن است. خام (دو فنجان): ویتامین K (68 میکروگرم)، فولات (32 میکروگرم)، کلسیم (80 میلی گرم) پخته (شش و نیم فنجان): ویتامین K (21 میکروگرم)، فولات (10.6 میکروگرم)، کلسیم (10.4 میلی گرم) کلام آخر هنگام اتخاذ رژیم غذایی مجبور نیستید که حتما از یک نوع رژیم غذایی خاص پیروی کنید. تمام رژیم های غذایی، حاوی میوه و سبزیجات هستند اما مقدار ضروری و مناسب بدن هر فرد، با دیگری متفاوت است. بنابراین با توجه به نیازهای غذایی تان، رژیم غذایی مناسبی اتخاذ کنید. منبع: http://www.dailymail.co.uk