counter create hit

مطالب مرتبط:
10 باور غلط غذایی

10 باور غلط غذایی

10 باور غلط غذایی سایت سلامتبخش تغذیه سالم زندگی سالم 10 باور غلط غذایی میهن مگ ...

تهیه داروی ضد انگل با چوب میخک و تخم کتان

تهیه داروی ضد انگل با چوب میخک و تخم کتان

تهیه داروی ضد انگل با چوب میخک و تخم کتان - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: شما می توانید با این ...

ضررهای افزودنی های خوراکی، افزودنی، افزودنی مجاز، افزودنیها، مضرات افزودنی ها

ضررهای افزودنی های خوراکی، افزودنی، افزودنی مجاز، افزودنیها، مضرات افزودنی ها

ضررهای افزودنی‌های خوراکی - 1اصطلاح "افزودنی مواد غذایی" معمولاً برای توصیف ماده ی شیمیایی به کار می ‌رود که به‌ طور طبیعی در مواد غذایی وجود ندارد.استفاده از بیشتر افزودنی‌های زیر به دلیل مضراتی که دارند ...

خواص درمانی گلابی

خواص درمانی گلابی

خواص درمانی گلابی -آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: گلابی فشارخون را کاهش می دهد ...

طرز تهیه انواع دمنوش و چای لاغری در خانه

طرز تهیه انواع دمنوش و چای لاغری در خانه

لاغری و چربی سوزی یکی از دغدغه های مهم این روزها می باشد. از آنجا که استفاده از گیاهان طبیعی برای کمک به چ ...

اگر زود عصبانی می شوید شاید این اختلال را دارید

اگر زود عصبانی می شوید شاید این اختلال را دارید

یک متخصص داخلی گفت: اختلال تیروئید ممکن است آنقدر شدید باشد که شخص به عنوان بیمار مزمن روانی در بخش روان بستری شود، بنابراین اختلال در عملکرد تیروئید را جدی بگیرید. تیتر20 - دکتر ایرج خسرونیا پرکاری تیروئید را یکی از بیماری های شایع دانس ...

بدترین چیزهایی که یک رژیم گیرنده می تواند بشنود!

بدترین چیزهایی که یک رژیم گیرنده می تواند بشنود!

بدترین چیزی که در زمان رژیم گرفتن، شنیده اید چه بوده؟ این سوالی است که ما آن را در یک شبکه ی اجتماعی به اشتراک گذاشتیم. نتایج یک تحقیق که روی تعداد زیادی از زنان انجام شد، نشان داد 66% از این زنان که در سنین 25 تا 55 سالگی در تلاش برای وزن کم کردن بود ...

رژيم غذايی برای آب كردن پهلو

رژيم غذايی برای آب كردن پهلو

آب کردن چربی ها از اطراف پهلوها یکی از مهم ترین اهداف در تناسب اندام است و تازه بعد ...

سردردتان را در خانه درمان کنید

سردردتان را در خانه درمان کنید

هیچ چیز بدتر از این نیست که درد داشته باشید و ندانید دلیلش چیست و یکی از شایع ترین موارد آن، انواع سردردها است. سردرد می تواند ناتوان کننده باشد. سردرد های مزمن بسیار آزار دهنده هستند و روی جنبه های مختلف زندگی تاثیر منفی می گذارند، مگر اینکه راهی برای بهبود ...

رژیم لاغری شیر و عسل و فواید اعجاب انگیز آن

رژیم لاغری شیر و عسل و فواید اعجاب انگیز آن

این روزها به علت تغذیه نادرست و عدم تحرک و زندگی ماشینی اکثریت مردم به اضافه وزن دچار هستند و به جای تغییر سبک زندگی به دنبال انواع و اقسام رژیم های لاغری برای کاهش وزن هستند. یکی از این رژیم ها، رژیم لاغری شیر و عسل می باشد. خواص رژیم لاغر ...

طرز لباس پوشیدن چطور حال و هوای شما را عوض می کند؟

طرز لباس پوشیدن چطور حال و هوای شما را عوض می کند؟

آیا تلاش کرده‌اید از جادوی رنگ‌ها استفاده کنید؟ آیا با پوشیدن رنگ‌های مختلف حال و هوای خود را عوض کرده‌اید؟ آیا می‌دانید رنگ لباسی که شما انتخاب می‌کنید چه تاثیری بر روی شما و بیننده دارد؟ تیتر20 - طرز لباس پوشیدن تاثیر عجیبی بر حال و هوای انسان می‌ ...

تحقیق درباره رژیم غذایی + 10 نمودار مهم

تحقیق درباره رژیم غذایی + 10 نمودار مهم

رژیم های غذایی مدرن دلیل اصلی بیشتر شدن مشکلات چاقی و مریضی نسبت به هر زمان دیگری در ...

چای ایرانی بهتر است یا چای خارجی ؟

چای از جمله نوشیدنی هایی است که در کشور ما طرفداران بسیاری دارد، اما اینکه چه نوع چایی مصرف می کنیم خیلی مهم است. به گفته رئیس سازمان چای ایران ، چای ایرانی تنها چای ارگانیک جهان است. ...

چه خوراکی هایی را نباید در یخچال نگهداری کرد؟

وقتی صحبت از نگهداری مواد غذایی می شود ایده ها و نظرات مختلفی وجود دارد. به نظر شما نان را باید در یخچال نگه داشت یا در فریزر یا ظرف مخصوص نان؟ در مورد گوجه فرنگی چه نظری دارید؟ در ادامه به ۱۰ ماده ی غذایی که نباید در یخچال نگه دارید اشاره شده است. با «چطور» ...

سالم ترین شیرینی های عید

برای افراد دیابتی شیرینی جات به دلیل داشتن قندهای ساده اصلا توصیه نمی شوند، بنابراین به افراد دیابت ...

توصیه های غذایی برای سفرهای نوروزی

در مسافرت اغلب خانواده ها به دلایل گوناگون مانند تنوع، نداشتن امکان تهیه غذا و قیمت نسبتا ارزان به ...

فواید ورزش در تعطیلات

تعطیلات فرصت خوبی است تا ورزش کنیم. بیشتر بیماران از نداشتن وقت کافی برای ورزش شاکی هستند. الب ...

تفاوت بین مواد غذایی پخته و خام

تفاوت های بین خوراکی های پخته و خام

هیئت تحریریه ترجمه دانش در اینترنت   طرفداران خام وگان ، از این روش تغذیه به دلیل کالری کمتر و مواد مغذی بیشتری به پوست خود را ظاهر و احساس سیری بیشتر است. خوش آمدید. اما متخصصان تغذیه بر این باورند که خام گیاه دقیقا چنین نتایج. بسته بر روی چه نوع از مواد غذایی که شما می خواهید این مواد غذایی شما را, کسب درآمد, غذا خوردن در فرم اولیه می تواند شما را به برخی از اهداف این روز است. اما غذاهای پخته شده و غیره. ویتامین ها و مواد معدنی است که بدن شما نیاز دارد. به گفته کارشناسان تغذیه" او گفت:. برخی از سبزیجات زمانی که مصرف خام. مواد مغذی بیشتری به بدن در نوار اما برخی دیگر از سبزیجات وقتی پخته می شوند، این فواید را دارند." فقط خام خواری، غذاهایی را که باید پخته و یا فرآوری شوند، مانند گوشت، لبنیات و تخم مرغ، را به طور خودکار از فهرست غذایی خارج می کند. این مواد غذایی دارای چربی بیشتر و فیبر کمتر هستند و با روش هایی که به حرارت نیاز دارد و افزودن نمک، شکر، روغن و دیگر افزودنی هایی که فرد را به اضافه وزن، التهاب و بیماری مبتلا می کند، آماده می شوند. بیشتر میوه ها و سبزیجات برای مصرف شدن، نیازی به پخته و یا فرآوری شدن، ندارند. مصرف فیبر به اندازه کافی- 25 تا 30 گرم در روز – سیستم گوارش را سلامت نگه می دارد و از آنجایی که مدت هضم آن طولانی است، ما را به سرعت سیر می کند. مواد خوراکی سرشار از فیبر برای کسانی که می خواهند لاغر شوند، بسیار عالی است. پختن غذا، به ویژه در دماهای بالا، باعث شکسته شدن دیواره های سلولی گیاهان- از جمله سبزی ها – شده و باعث می شود مواد مغذی آنها از میان بروند. این موضوع به ویژه در مورد ویتامین های حل شدنی در آب، مانند ویتامین های C و B، صادق است. اما برخی از مواد غذایی هرقدر هم که دارای مغذی های فراوان باشند، را نمی توانیم خام مصرف کنیم. زیرا بدن مان نمی تواند آنها خرد و هضم کند. بنابراین خام خوردن آنها موجب می شود، هیچ ماده مغذی به بدن مان نرسد، مگر اینکه پخته شوند. در ضمن خوراکی های بیش از حد پخته، تمام مواد مغذی خود را از دست می دهند. از طرفی برخی از مواد خوراکی، وقتی کمی حرارت می بینند و پخته می شوند، مواد مغذی بیشتری خواهند داشت. در ادامه به برخی از خوراکی ها و مقدار مواد مغذی شان در صورت خام خواری و یا پخته شدن، اشاره شده است: کلم بروکلی بروکلی مانند دیگر ابرخوراکی ها سرشار از فیبر، ویتامین و آنتی اکسیدان است. خام (دو فنجان): فیبر (4.8 گرم)، ویتامین A (1.20 میلی گرم)، ویتامین C (162.4 میلی گرم) پخته (کمتر از یک فنجان): فیبر (10.4 گرم)، ویتامین A ( 5.11 میلی گرم)، ویتامین C (202.4 میلی گرم) بررسی ها نشان داده است فقط یک ماده مغذی در بروکلی، یعنی سولفورافان، وجود دارد که وقتی پخته می شود، از بین می رود. این ماده در سلول های بدن، عمل سم زدایی انجام داده و با سرطان مبارزه می کند. کلم بروکسل کلم بروکسل به دلیل خواص ضد سرطانی و ضد دیابتی اش بسیار محبوب است. در ضمن سلامت استخوان ها را نیز افزایش می دهد. خام (2 فنجان): فیبر (8گرم)، ویتامین K (106 میکروگرم)، ویتامین B6 (0.4 میلی گرم) پخته (2 فنجان): فیبر (8گرم)، ویتامین K (436 میکروگرم)، ویتامین B6 (0.4 میلی گرم) هویج سبزی های ریشه ای مانند هویج برای بهداشت دهان بسیار مفید و سرشار از آنتی اکسیدان هستند. پختن آنها برخی از مواد مغذی شان را از بین می برد. خام ( یک فنجان): فیبر (3.6 گرم)، ویتامین C (7.6 میلی گرم)، پتاسیم (410 میلی گرم) پخته ( یک و نیم فنجان): فیبر (2.3 گرم)، ویتامین C (2.8 میلی گرم)، پتاسیم (183 میلی گرم) هویج ها سرشار از بتاکاروتن هستند. عمل هضم، این ماده را به ویتامین A در بدن تبدیل می کند. رنگ روشن هویج ناشی از بتاکاروتن است و برای بینایی ماده مغذی مفیدی است. بررسی ها نشان داده است که هویج پخته، بتاکاروتن بیشتری نسبت به هویج خام دارد. زنجبیل این ادویه ریشه ای، برای هر نوع درمانی، از سوء هاضمه گرفته تا حالت تهوع صبحگاهی، مفید است. در ضمن زنجبیل منبعی عالی از آنتی اکسیدان است و اثرات ضد التهابی دارد. در ضمن افزودن زنجبیل به غذا، طعم مطلوب تری به آن می دهد و پخته آن مواد مغذی بیشتری دارد. خام (یک قاشق غذاخوری): ویتامین C (0.1 میلی گرم)، منیزیم (0.9 میلی گرم)، پتاسیم (8.3 میلی گرم) پخته (1/4 قاشق غذاخوری): ویتامین C (0.4 میلی گرم)، منیزیم (9.7 میلی گرم)، پتاسیم (70.5 میلی گرم) کلم پیچ کلم پیچ فاقد کالری است اما سرشار از آنتی اکسیدان و مواد مغذی است که سلامت گوارش را تضمین می کند. برای کسانی که گوشت نمی خورند، کلم پیچ منبعی عالی از آهن است. پخته و خام آن به یک اندازه مواد مغذی به بدن می رساند. خام (2 فنجان): پروتئین (4.4 گرم)، آهن (2.2 میلی گرم)، کلسیم (181 میلی گرم) پخته (کمتر از 2 فنجان): پروتئین (5 گرم)، آهن (2.4 میلی گرم)، کلسیم (187.2 میلی گرم) کلم قرمز کلم قرمز،  بدن را در برابر انواع پیری محافظت می کند؛ پوست، مغز و چشم ها را جوان تر نگه می دارد. علاوه بر آن سرشار از فیبر است و خوراکی عالی برای کسانی است که رژیم می گیرند. کلم قرمز منبعی غنی از فولات است که با افسردگی و سرطان مبارزه کرده و موجب سلامت قلب بزرگسالان می شود. فولات نوعی ویتامین B، است و برای زنان باردار ماده مغذی مهمی است، زیرا موجب شکل گرفتن جمجمه و نخاع جنین می شود. البته خوردن خام کلم بهتر از پخته شده آن است. خام (دو فنجان): ویتامین K (68 میکروگرم)، فولات (32 میکروگرم)، کلسیم (80 میلی گرم) پخته (شش و نیم فنجان): ویتامین K (21 میکروگرم)، فولات (10.6 میکروگرم)، کلسیم (10.4 میلی گرم) کلام آخر هنگام اتخاذ رژیم غذایی مجبور نیستید که حتما از یک نوع رژیم غذایی خاص پیروی کنید. تمام رژیم های غذایی، حاوی میوه و سبزیجات هستند اما مقدار ضروری و مناسب بدن هر فرد، با دیگری متفاوت است. بنابراین با توجه به نیازهای غذایی تان، رژیم غذایی مناسبی اتخاذ کنید. منبع: http://www.dailymail.co.uk