counter create hit

مطالب مرتبط:

تارت لیمو؛ تارت پُر زحمت

وب سایت آشپزباشی: این تارت خوشمزه، به روز شده تارت کلاسیک فرانسوی با مرکبات است، که ارزش زحمتی را که می کشید دارد. مواد لازم: تخم مرغ  ۶ عددشکر ۲۵۰ گرمخامه ۲۰۰ میلی لیتر ...

طرز تهیه نان محلی و سنتی شمالی

وب سایت سوران: هر چقدر هم که تنوع به خرج دهیم و بخواهیم غذاها و شیرینی های جدید درست کنیم، باز هم هیچ چیزی جای شیرینی و غذاهای سنتی را نمی گیرد. در این مطلب هم تصمیم گرفته ایم طر ...

طرز تهیه شیرینی نان چایی

طرز تهیه شیرینی نان چایی

طرز تهیه شیرینی نان چایی - آکا سایت شیرینی پزیبخش طرز تهیه انواع شیرینی خشک   ...

طرز تهیه مارچوبه با سس هلندی

آکاایران: امروز قصد داریم در خوراک گیاهی خاصی رو به شما دوستان آموزش بدیم که همراه با سس مخصوص هلندی سرو میشه. ...

ماهی قزل آلا با سس مرزه برای کاهش کلسترول

ماهی قزل آلا با سس مرزه برای کاهش کلسترول

ماهی قزل آلا با سس مرزه برای کاهش کلسترول - آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی ماهی قزل آلا ب ...

دستور پخت سبزی پلو ماهی

برنج را همراه آب و نمک چند ساعت بخیسانید. به گزارش آکاایران: ماهی را همراه پیاز و نمک و فلفل و کمی روغن و یک عدد لیمو ترش بخوابانید تا مزه دار شود .برای این منظو ...

طرز تهیه فیله مدالیون خوشمزه

طرز تهیه فیله مدالیون خوشمزه

طرز تهیه فیله مدالیون خوشمزه -آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

نوشته  اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

مصرف غذاهای دریایی همیشه از طرف پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه شده است. میگو هم...

مافین شکلاتی؛ برای طرفداران شکلات و خامه

دسر مافین شکلاتی , روی مافین ها را به شکلات تلخ ذوب شده آغشته کرده و با مخلوط رویه تزئین کنید. نوشته مافین شکلاتی؛ برای طرفداران شکلات و خامه اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

دلمه فلفل پاپریکا را حتما امتحان کنید

دلمه فلفل پاپریکا , گوجه فرنگی، نمک و فلفل را به مواد افزوده و بگذارید تا کاملا بجوشد و آب آن تبخیر شود. بعد از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید. نوشته دلمه فلفل پاپریکا را حتما امتحان کنید اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

طرز تهیه رولت گوشت با پنیر پارمسان

 مواد لازم برای رولت گوشت با پنیر پارمسان گوشت چرخ کرده  250 گرم پیاز  یک عدد قارچ  100 گرم فلفل دلمه ای  یک پیمانه پنیر پارمسان سه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری نمک، فلفل و زردچوبه  به میزان لازم آب لیمو  یک قاشق چای خوری تخم مرغ  سه عدد جعفری  یک ق ...

آیا مراقبت های پوستی تان متناسب با سن تان است؟

آیا مراقبت های پوستی تان متناسب با سن تان است؟

لوسیون‌ها، بوتاکس، فیلرها، لیزر و کشیدن پوست…. خیلی خوب است که این همه گزینه برای مراقبت پوست خود داریم، اما از کجا بدانیم که کی باید استفاده از آن‌ها را شروع کنیم؟ چه سنی برای آغاز این مراقبت‌ها مناسب است؟ آیا ممکن است برای آغاز مراق ...

خواص سنگدان مرغ در طب سنتی + خواص سنگدان مرغ برای کودکان

خواص سنگدان مرغ در طب سنتی + خواص سنگدان مرغ برای کودکان

خواص سنگدان مرغ در طب سنتی + خواص سنگدان مرغ برای کودکان خواص سنگدان مرغ چیست خوا ...

طرز تهیه کوکو ماکارونی

طرز تهیه کوکو ماکارونی

پایگاه خبری تحلیلی تیتربرتر (titrebartar.ir) : مواد لازم   ...

کباب ترش مغزدار

کباب ترش مغزدار

دستوری از مجله هنر آشپزی 159 سرو در ظروف چینی زرین ایران (طرح فلورانس) طرز تهیه کباب ترش مغزدار : ابتدا در کاسه ای پیاز خردشده را نمک زده و خوب ماساژ دهید تا آب پیاز خارج شود، سپس روغن ...

غذای مقوی برای نوزادان، پوره سالاد میوه

اگر می‌خواهید کودک سالمی داشته باشید، برای تهیه غذای او، به توصیه‌های بهداشتی توجه نمایید: قبل و بعد از تهیه غذا دست‌ها را بشویید. اگر دست‌ها زخمی است، قبل از تهیه غذا محل زخم را ببندید. غذاها را خوب بپزید. غذای کودک را تازه تهیه کنید. غذاهای پخته را بطور صحیح نگهداری ...

طرز تهیه آش انار با سبزیجات معطر

طرز تهیه آش انار با سبزیجات معطر

وب سایت پیمونه:  طعم ترش آش انار به همراه عطر سبزیجات معطر هوادارانی دارد که این آش را بهترین آش ایرانی میدانند. رب انار مرغوب و سبزیجات تازه را در این غذا فراموش نکنید. مواد لازم:      آب گوشت 1 لیتر     پیاز 1 عدد ...

روش تهیه دسر ژله آجیل جالب و افسانه

روش تهیه دسر ژله آجیل خوشمزه و عالی

روش تهیه دسر ژله آجیل جالب و افسانه امروز برای شما تهیه راه حل های خوشمزه ایرانی نام ژله و آجیل و ما نیز باید مقوی است و همچنین بسیار زیبا و خوشمزه است.   نحوه تهیه ژله آجیل : اولین ژله تر بود به اندازه سنت بریزید کف قایق کوچک قبل از چربی است. زمانی که ژله کامل خود را. آجیل مهم نیست که چقدر شما می خواهید به پور در ژل و آرام با قاشق از ژله بیشتر است سرد "که به دمای اتاق رسیده است" آجیل و داخل یخچال سفت. هنگامی که شما خودتان آن را گرفت. برگردانید.   نکاتی برای تهیه ژله آجیل : آجیل به دلخواه « پسته، بادام، بادام هندی، گردو، می توانید آجیل ها را در کمی شهد غلیظ از قبل شیرین کنید »