counter create hit

مطالب مرتبط:

جنون شکلاتی پاییزی با کیک شکلاتی

وب سایت کافه ترک: در این مطلب طرز تهیه کیک شکلاتی را برای شما آورده ایم. البته باید قول بدهید که در مصرف شکر زیاده روی نکنید. مواد لازم: ۱ لیوان  شیر۲ لیوان  آرد ...

طرز تهیه نانِ بستنی قیفی

وب سایت دست ساز: بستنی قیفی یکی از بستنی های مورد علاقه تقریبا همه قشر جامعه است. قسمت زیادی از مزه بستنی قیفی به نان آن است. در این مطلب طرز تهیه نان بستنی را به شما اموزش می دهیم. مواد لازم: ...

طرز تهیه شکلات فریز

طرز تهیه شکلات فریز

طرز تهیه شکلات فریز - آکا سایت شیرینی پزیبخش طرز تهیه انواع شیرینی خشک طرز تهیه شکلا ...

دستور پخت میگوی پیچیده شده در ژامبون بره

دستور پخت میگوی پیچیده شده در ژامبون بره

دستور پخت میگوی پیچیده شده در ژامبون بره -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی آکاایران: غذ ...

جدیدترین و زیباترین مدل تزیین کیک خانگی

جدیدترین و زیباترین مدل تزیین کیک خانگی

جدیدترین و زیباترین مدل تزیین کیک خانگی -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: تزیین کیک ع ...

طرز تهیه چیز برگر چدار

طرز تهیه چیز برگر چدار

وب سایت ایزی پز: ما در این دستور پخت، چیزبرگر کلاسیک را دگرگون کردیم. برای به اوج رساندن طعم ها در این دستور پخت، طعم دلنشین پنیر چدار ذوب شده روی گوشت، ترشی خیار فوری را آماده کردیم. ما همچنین یک سس سیر بر پایه مایونز درست کردیم تا ساندویچ را با آن پوشش دهیم. ...

خواص پرتقال خونی برای پوست صورت + خواص پرتقال تامسون برای لاغری

خواص پرتقال خونی برای پوست صورت + خواص پرتقال تامسون برای لاغری

خواص پرتقال خونی برای پوست صورت + خواص پرتقال تامسون برای لاغری خواص پرتقال ...

فیلم: انچیلادای مرغ و کدو سبز

فیلم: انچیلادای مرغ و کدو سبز

برترین ها: انچیلادای مرغ و کدو سبز غذایی خوشمزه، آسان پخت و باب میل همه است.   [iframe]  در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید.     ...

طرز تهیه بیسکوییت زنجبیلی

بیسکوییت زنجبیلی , پودر شکر و آب لیموترش را با هم مخلوط کنید و روی بیسکویت ها را با این مخلوط و آیسینگ رنگی تزیین کنید. نوشته طرز تهیه بیسکوییت زنجبیلی اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

دستور پخت بادمجان عثمانی

دستور پخت بادمجان عثمانی

مجله سرآشپز - ریما بردی: بادمجان در مطبخ عثمانی یک سبزی سلطنتی به‌شمار می‌رفت. آشپز‌های دربار عثمانی برای یافتن طعم و لذت‌های جدید، به بادمجان توجه خاصی نشان می‌دادند. آنان برای راضی کردن خاندان عثمانی، بیشتر از بادمجان برای ابداع غذاهای جدید، استفاده می‌کردند. ...

انواع کیک برای صبحانه روزهای تعطیل

انواع کیک برای صبحانه روزهای تعطیل

هفته نامه همشهری شش و هفت - لاله رضاپور: روز تعطیل باید صبحانه را خاص و عالی خورد؛ معمولا هم این مسئله اتفاق می افتد. به این دلیل که فرصت کای برای آماده کردن صبحانه داریم. هیچ خوراکی خاصی هم در خانه نداشته باشیم، فرصت داریم که از خانه بیرون بزنیم و برای خرید ...

طرز تهیه آش انار با سبزیجات معطر

طرز تهیه آش انار با سبزیجات معطر

وب سایت پیمونه:  طعم ترش آش انار به همراه عطر سبزیجات معطر هوادارانی دارد که این آش را بهترین آش ایرانی میدانند. رب انار مرغوب و سبزیجات تازه را در این غذا فراموش نکنید. مواد لازم:      آب گوشت 1 لیتر     پیاز 1 عدد ...

کاپ کیک قیفی؛ بستی قیفی های بامزه

کرم ها را در قیف پلاستیکی بریزید (رنگ ها را با هم ترکیب نکنید) روی کاپ کیک ها را با کرم های رنگی تزیین کنید. نوشته کاپ کیک قیفی؛ بستی قیفی های بامزه اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

سیب زمینی شکم پر تنوری، لذیذ و متفاوت

سیب زمینی شکم پر تنوری، لذیذ و متفاوت

امروز برای شما روش تهیه‌ی یک نوع سیب‌زمینی شکم پر را قرار داده‌ایم که بی‌شک اگر آن را تهیه کنید، از خوردنش لذت فراوانی خواهید برد. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت سیب زمینی شکم پر تنوری، با ما همراه باشید. اختصاصی تابناک باتو؛ امروز برای شما روش تهیه‌ی یک ...

مرغ کمربند جایگزین ارزشیابی دوزبانه; رول مرغ و ژامبون و پنیر

چیکن کوردون بلو؛ رول مرغ و ژامبون و پنیر

محل سکونت: دوباره, دستور غذای ساده و خوشمزه است که رول مرغ و ژامبون و پنیر حق دور. من خودم قبل از این دستور تهیه مرغ باز خواهد شد بسیار نازک و پهن اما به سختی رول من یا WA رفت یا گوشت خوک و پریشان است. اما در اینجا من متوجه شدم که بهترین زمان برای ایجاد این مواد غذایی خوب است.مواد لازم: ۴ عدد سینه مرغ ۲۵ عدد بیسکویت ترد ۴ تا ۵ عدد نان تست ۵ قاشق غذاخوری کره ذوب شده ۸ ورق ژامبون ۸ ورقه پنیر ۳ قاشق چای خوری سس خردل ۱ پیمانه آرد ۲ عدد تخم مرغ نمک و فلفل به اندازه کافی       طرز تهیه: 1- ابتدا آرد سوخاری را با بیسکویت های ترد، نان و کره درست کنید. همین حالا فر را روی ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.     2- نان و بیسکویت ها را داخل غذاساز آسیاب کنید و کره را در چند مرحله به آن اضافه کنید تا به شکل خرده های نان در بیاید.         3- آرد آماده شده را روی کاغذ روغنی روی سینی فر بریزید و به مدت ۳ الی ۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. مدام آن را هم بزنید تا قهوه ای یا سوخته ای رنگ نشود.   4- سپس آن را داخل ظرف دیگری بریزید.     5-  ورقه های پنیر را روی ژامبون ها بچینید سپس ژامبون ها را رول کنید. اگر اندازه ژامبون ها کوچک است ژامبون ها را دوتایی کنید.     6- با استفاده از یک چاقوی تیز از قسمت نازک سینه مرغ داخل آن یک شکاف ایجاد کنید.   7- سپس داخل سینه ها را با رول ژامبون ها پر کنید.     8- روی سینه ها را سس خردل و مقداری نمک و فلفل بزنید.     9- تخم مرغ ها را هم بزنید. آرد و پودر سوخاری که از قبل درست کرده اید را آماده بگذارید. داخل آرد و تخم مرغ کمی نمک بزنید.   10- مرغ ها را ابتدا آردی کنید سپس تخم مرغی و در نهایت پودر سوخاری بمالید.     10 -برای پختن، مرغ ها را روی کاغذ روغنی روی طبقه پایین فر قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه داخل فر روی ۴۵۰ درجه فارنهایت پخته شود. زیر مرغ ها قهوه ای رنگ می شود. سپس مرغ ها را به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه روی طبقه میانی فر در قرار دهید و دمای فر را روی ۴۰۰ درجه کم تر کنید.     11- قبل از سرو کردن مرغ ها را به مدت ۵ دقیقه کنار بگذارید سپس همراه با سبزیجات مثل مارچوبه و بروکلی میل کنید.