counter create hit

مطالب مرتبط:

تارت لیمو؛ تارت پُر زحمت

وب سایت آشپزباشی: این تارت خوشمزه، به روز شده تارت کلاسیک فرانسوی با مرکبات است، که ارزش زحمتی را که می کشید دارد. مواد لازم: تخم مرغ  ۶ عددشکر ۲۵۰ گرمخامه ۲۰۰ میلی لیتر ...

طرز تهیه ی پنکیک سیب زمینی و پنیر

طرز تهیه ی پنکیک سیب زمینی و پنیر

اگر از آن دسته افرادی هستید که با واژه‌ی «چی بپزم؟» سر و کار دارید، پنکیک سیب زمینی و پنیر را به شما پیشنهاد می‌دهیم. این پنکیک به عنوان پیش غذا و یا حتی یک وعده‌ی غذایی، با روشی ساده تهیه می‌شود و طعمی بسیار لذیذ دارد. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت پنکیک ...

مرغ سوخاری - طرز تهیه مرغ سوخاری مخصوص عالی

مرغ سوخاری - طرز تهیه مرغ سوخاری مخصوص عالی

مرغ سوخاری - طرز تهیه مرغ سوخاری مخصوص عالی - آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

طرز تهیه ماهی قزل آلا پخته در فر

طرز تهیه ماهی قزل آلا پخته در فر

طرز تهیه ماهی قزل آلا پخته در فر -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی طرز تهیه ماهی قزل آلا ...

سوشی رنگی، برای کسانی که سوشی دوست ندارند

سوشی رنگی، برای کسانی که سوشی دوست ندارند

سوشی رنگی، برای کسانی که سوشی دوست ندارند - آکا سایت آشپزیبخش غذاهای ژاپنی در دنیا دو گروه انسان وجود ...

طرز تهیه کباب گوشت لذیذ با سس مخصوص

طرز تهیه کباب گوشت لذیذ با سس مخصوص

طرز تهیه کباب گوشت لذیذ با سس مخصوص -آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

میت لوف فنجانی

میت لوف فنجانی

میت لوف فنجانی سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

خواص سیب زمینی شیرین برای کودکان + خواص سیب زمینی آب پز برای پوست

خواص سیب زمینی شیرین برای کودکان + خواص سیب زمینی آب پز برای پوست

خواص سیب زمینی شیرین برای کودکان + خواص سیب زمینی آب پز برای پوست خواص سیب زمی ...

طرز تهیه چیزکیک باقلوا

باقلوای شیرینی خوشمزه و سنتی ایرانیان است و چیز کیک هم یکی از شیرینی های پرطرفدار است. در این نوشتار به شما آموزش می دهیم که چگونه این دو شیرینی خوشمزه را به صورت ترکیبی با هم درست کنید. مواد لازم برای شربت عسل دارچین برای روی باقلوا شکر دانه ریز  1 فنجان مع ...

رول شکلات و قهوه؛ عصرانه ای با عطر قهوه!

رول شکلات و قهوه , شکلات تلخ را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) ذوب کنید. پودر قهوه را به آن اضافه و مخلوط کنید. نوشته رول شکلات و قهوه؛ عصرانه ای با عطر قهوه! اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

خطر فست فود برای ایمنی بدن

خطر فست فود برای ایمنی بدن

در قرن حاضر، مصرف فست‌فود در جوامع مختلف به‌ دلایل متعدد، ازجمله تغییر شیوه زندگی، سهولت دسترسی به این‌گونه غذاها، تغییر ذائقه افراد، افزایش جمعیت دانشجو و شاغل، عدم‌ تمایل افراد به مصرف غذاهای سنتی و متنوع‌بودن منو‌های ارائه‌شده، گسترش بسیاری یاف ...

طرز تهیه آش ریواس

طرز تهیه آش ریواس

  موارد مورد نیاز:   گوشت (مکعبی خردشده): 200 گرم ریواس (حلقه خرد شده): 200 گرم پیازچه (خرد ...

طرز تهیه گوجه سوخاری

طرز تهیه پیش غذای ساده و خوشمزه گوجه سوخاری را به شما آموزش می دهیم.  مواد لازم برای گوجه سوخاری گوجه فرنگی به مقدار لازم آرد سفید کمی مخلوط شیر و تخم مرغ کمی پودر سوخاری کمی فلفل سیاه کمی طرز تهیه گوجه سوخاری گوجه های رسیده ، قرمز و در عین حال سفت رو انتخاب م ...

غذای مقوی برای نوزادان، پوره سالاد میوه

اگر می‌خواهید کودک سالمی داشته باشید، برای تهیه غذای او، به توصیه‌های بهداشتی توجه نمایید: قبل و بعد از تهیه غذا دست‌ها را بشویید. اگر دست‌ها زخمی است، قبل از تهیه غذا محل زخم را ببندید. غذاها را خوب بپزید. غذای کودک را تازه تهیه کنید. غذاهای پخته را بطور صحیح نگهداری ...

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

مصرف غذاهای دریایی همیشه از طرف پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه شده است. میگو هم...

و بادمجان

حلیم بادمجان

بالا: متوسط بادمجان سنتی اتاق ناهار خوری است که چگونه به راه اندازی دو مدل که من آورده بود. این بیمار قلبی و مناسب احزاب بودند با دکوراسیون که در آن ممکن است به جای خود رنگ و لعاب است. و بادمجان یک غذای خوشمزه و محبوب در میان ما ایرانیان این است که در بسیاری از راه های درست است.  مواد لازم: بادمجان قلمی: گوشت ذکر شده منعکس شده و یا گردن و یا گوشت گوسفند: 350 گرم تعداد: حالت جام برنج: جام بشکه: جام پیاز سرخ شده و دریا: 4 تا 5 قاشق غذاخوری فایل. فلفل و زردچوبه: به میزان لازم غرفه: 200 گرم     روش تهیه:1 - منطقه ای از پوست شما است. نمک و هم بزنید تا زمانی که بار از آنها ... سپس در روغن سرخ کنید به عقب و جلو.2 - استیک با پیاز سرخ شده و زردچوبه بپزید سپس عدس و برنج و قدرت و بادمجان سرخ شده را به گوشت اضافه شده است که یک آشپز خوب و.3 - پرتاب دوستان پخته شده را از روی حرارت برداشته و با دستی به طور مداوم در آمده است.4 - غرفه برای اضافه کردن به شمع. نعناع فلفل قرمز پیاز سرخ شده و.... نمک است. فلفل و دریا به وسط میدان و اجازه دهید با بپزند و مخلوط شوند. سپس درظرف مناسب بریزید و سرو كنید.نكته: 1 - وقتی سیرداغ درست می‌كنید درآخرین مرحله كمی زردچوبه به آن بزنید و از روی حرارت بردارید این كار باعث می‌شود سیرداغ بوی كمتری داشته باشد.2 - معمولا در حلیم بادمجان از لوبیاسبز استفاده می‌شود كه در این صورت رنگ حلیم روشن‌تر خواهد شد.3 - درتهیه این حلیم می‌توانید بادمجان‌ها را به‌جای سرخ كردن به صورت آب‌پز استفاده كنید.     حلیم بادمجان با لوبیا سفید!  مواد اولیه:     بادمجان قلمی: 10 تا 12 عدد     گوشت سر دست: 1 کیلوگرم     لوبیا سفید: 500 گرم     پیاز سرخ کرده: 2 تا 3 قاشق غذاخوری     کشک سائیده: 2 تا 3 پیمانه     روغن: 350 گرم     نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم     طرز تهیه:1.داخل یک قابلمه مناسب و بزرگ، سه تا چهار لیوان آب می‌ریزیم. گوشت (گوساله یا گوسفند) و لوبیا سفید و پیاز داغ را داخل قابلمه آب می‌ریزیم و می‌گذاریم کاملا بپزند.2.پوست بادنجان‌ها را می‌گیریم و سر آن‌ها را می‌گیریم. سپس می‌شوییم و روی آن‌ها کمی نمک می‌ریزیم تا تلخی آن گرفته شود. داخل یک تابه بزرگ، مقداری روغن می‌ریزیم و بادنجان‌ها را داخل روغن و روی حرارت ملایم سرخ می‌کنیم.3.گوشت را پس از پختن از آب خارج می‌کنیم. بادنجان‌های سرخ شده و گوشت و لوبیای پخته شده را داخل یک قابلمه بزرگ و مناسب می‌ریزیم و آن‌ها را خوب می‌کوبیم و مخلوط می‌کنیم. دو تا سه لیوان آب و هر مقدار آب گوشتی که داریم، داخل گوشت و بادنجان می‌ریزیم و قابلمه را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و گاهی آن‌را به‌هم می‌زنیم تا حلیم کاملا جا افتاده و کش‌دار شود.4.ظرف را از روی آتش بر می‌‎داریم و با کشک مخلوط می‌کنیم و در ظرف می‌کشیم. روی آن‌را با نعناع داغ و پیاز داغ و گردوی تازه پوست‌گرفته تزئین می‌نمائیم. می‌توان مقداری گردوی تازه در ظرف جداگانه با حلیم بادنجان سر میز گذاشت. حلیم بادنجان را بدون کشک هم می‌توان سرو نمود.