counter create hit

مطالب مرتبط:
طرز تهیه کوکو ماکارونی

طرز تهیه کوکو ماکارونی

پایگاه خبری تحلیلی تیتربرتر (titrebartar.ir) : مواد لازم   ...

دستور پخت بادمجان عثمانی

دستور پخت بادمجان عثمانی

مجله سرآشپز - ریما بردی: بادمجان در مطبخ عثمانی یک سبزی سلطنتی به‌شمار می‌رفت. آشپز‌های دربار عثمانی برای یافتن طعم و لذت‌های جدید، به بادمجان توجه خاصی نشان می‌دادند. آنان برای راضی کردن خاندان عثمانی، بیشتر از بادمجان برای ابداع غذاهای جدید، استفاده می‌کردند. ...

«پاستا تالیاتله» با اسفناج و سس میگو

«پاستا تالیاتله» با اسفناج و سس میگو

مجله سرآشپز - سارا خسرویان: تالیاتله یا تالیاتلی (Tagliatelle)، نوعی پاستا نواری شکل تخم مرغی بوده که مربوط به ناحیه شمال ایتالیا است. این پاستا بلند، تخت و باریک بوده و پهنایی حدود 5 میلی متر دارد. از نظر ظاهری نیز شبیه فتوچینی است؛ ولی 2 میلی م ...

کوکی گردو و کشمش یک شیرینی پرمغز و بسیار خوشمزه

این کوکی گردو و کشمش بسیار خوشمزه و ساده است و به راحتی میتوانید در منزل تهیه کنید.مواد لازم کوکی گردو و کشمش :گردو (خردشده): ۲ پیمانهکشمش: یک دوم پیمانهکره (به دمای محیط رسیده): ۲۲۵ گرمشکر: ۱۰۰ گرمشکر قه ...

ژله رولی به شکل آبنبات برای کوچولو ها

ژله رولی به شکل آبنبات برای کوچولو ها

ماهنامه سفره ایرانی - ستایش پاکدل: ژله یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه است که به شکل های مختلف تهیه میشود. این مدل ژله رولی به شکل آبنبات چوبی، محبوب بچه هاست.مواد لازم: پودر ژله بلوبری: یک بسته پودر ژله قرمزرنگ: یک بسته ...

طرز تهیه ترشی سبز

مواد لازم برای ترشی سبز 150 گرم چاقاله بادام 250 گرم کلم بروکلی 4 ساقه کرفس 100 گرم زیتون 200 گرم گوجه سبز 5 عددخیار 100 گرم ذرت 100 گرم نخود فرنگی 1 کیلوگرم سرکه به میزان لازم نمک به میزان لازم فلفل طرز تهیه ترشی سبز کلم بروکلی را به قطع ...

مینی کیک های شیر عسلی

مینی کیک های شیر عسلی

افسانه ظروفی   ...

اسموتی کیوی، لیمو و نعناع

اسموتی کیوی، لیمو و نعناع

کم کم فصل زمستان نیز در حال اتمام است و باید برای بهار و پس از آن تابستانی گرم آماده شویم؛ این نوشیدنی برای ما جواب نهایی این سوال است که ...

گلت سیب و زردآلو

گلت سیب و زردآلو

افسانه ظروفی   ...

آشپزی رنگی – بال مرغ فر پز

آشپزی رنگی – بال مرغ فر پز

وقتی یک غذا رو در فر درست می کنین هم مطمئنین به خوبی مغز پخت شده و هم روغن کمتری در درست کردنش استفاده شده. این بار بال مرغ رو به این شیوه طبخ می کنیم ، مطمئن باشین که کلی خوشمزه میشه. ...

نوشته  اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

طرز تهیه نازخاتون

نازخاتون نوعی غذای ایرانی که از بادمجان کبابی ساطوری، سیر و ریحان خرد شده و آب انار ( یا آب غوره) درست می شود.آسمونی در این بخش طرز تهیه نازخاتون را منتشر می کند. طرز تهیه نازخاتون مواد لازم برای تهیه نازخاتون بادنجان قلمی ۸ عدد آب انار ۲ لیوان آب غوره یک دو ...

بیسکویت دوقلو، مناسب ترین شیرینی خشک

بیسکویت دوقلو، مناسب ترین شیرینی خشک در عصرانه های بهاری می باشد در این مطلب طرز تهیه این شیرینی معروف با مارمالاد را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه دو نوع سالاد هویج

وب سایت سوران: طبق معمول هویج پای کلیدی سالاد شمرده نمی توان و منحصرا به عنوان یار کمکی در سالاد استفاده میشود، اما در این خصوص خاص و خوشمزه هویج کلیدی ترین عضو این پبش غذا هست. یادتان باشد سادگی این سالاد هیچ منافاتی با مزه خوب آن ندارد. سالاد هویج با ماست مو ...

طرز تهیه کیک کدو سبز لیمویی با طعمی متفاوت و عالی

کیک کدو سبز لیمویی دارای طعمی متفاوت است و برای درست کردن آن تقریبا به یک ساعت زمان نیاز دارید. در این مطلب دستور تهیه این کیک را برای 4 نفر می خوانید. مواد لازم برای کیک کدو سبز لیمویی  شکر دانه ریز  1 فنجان رنده پوست لیمو  از 2 عدد لیموی بزرگ روغن نبا ...

کیک هلو; در شب زیبا و دوستانه

کیک هلو؛ عصرانه همه پسند

وب سایت ارزیابی: در حال حاضر هنوز هم فرصت کمی باقی مانده است فصل هلو نشده است. نحوه تهیه کیک هلو را به شما آموزش و.... کیک هلو, کاکائو و دسر بسیار خوشمزه است.   روش تهیه:1. قبل از فر با درجه حرارت ۱۷۰ سانتیگراد آب گرم. صفحه اصلی گزارش MB: 2. در یک کاسه ... کره (دمای اتاق) شکر را با همزن برقی تکان دهنده جامد بودمرنگ .3. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و پس از آن همه در یک بار اضافه کردن مواد تشکیل دهنده و هم بزنید.4. آرد و بکینگ پودر را با هم و ترکیب سایر مواد الك.5. در نهایت پودر بادام و وانیل را به مواد اضافه کنید و خوب جمعه.6. بعدی مورد نظر و دریافت خمیر به قالب. برش های هلو روی خمیر بچینید و بعد از ۵۰ در در فر قرار دهید.7. کیک از فر و پرتقال و هلو بر روی آن) و بگذارید تا خنک شود. نکاتی در مورد تهیه کیک هلو:1. پوست هلو را پایه. پس از آن همه هلو ۶ قاچ.2. از پرتقال و هلو استفاده کنید کنید.