counter create hit

مطالب مرتبط:

طرز تهیه کیک گردویی، که شبیه کالباس است!

وب سایت لیدیز: طرز تهیه یک کیک خوش طمع و لذیذ برای خانم های خانه دار. البته این فقط یک شوخی است، همه افراد می توانند این کیک خوشمزه را که به شکل کالباس است، درست کنند.   مواد لاز ...

فوندوی شکلاتی؛ دسری گرم برای بعد از غذا

طرز تهیه: به گزارش میهن مگ: 1. شکلات را به قطعات کوچک تقسیم نمایید و همراه خامه فرم گرفته , داخل قابلمه ای کوچک بریزید .2. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و مایه داخل آن را هم بز ...

دسر زرده تخم مرغ با شربت میوه

وب سایت آوای سلامتی: دسر زرده تخم مرغ ساده نوعی کرم ساده و سرشار از تخم مرغ است که با افزودن شربت میوه طعم دلپذیری پیدا می نماید.مواد لازم: زرده تخم مرغ : 5 عدد شکر دانه ریز : ...

طرز تهیه پودینگ فندقی

طرز تهیه پودینگ فندقی

طرز تهیه پودینگ فندقی -آکا سایت شیرینی پزیبخش طرز تهیه انواع شیرینی خشک میهن مگ: طرز تهیه پودینگ فندقی : ...

طرز تهیه لوکوم سلطان - به شیوه آسان

طرز تهیه لوکوم سلطان - به شیوه آسان

طرز تهیه لوکوم سلطان - به شیوه آسان -آکا سایت شیرینی پزیبخش طرز تهیه انواع شیرینی خشک طرز تهیه لوکوم سلطان - به شیوه آسان ...

خوارک سیب و شلغم با پوره سیب زمینی

خوارک سیب و شلغم با پوره سیب زمینی

خوارک سیب و شلغم با پوره سیب زمینی زمان آماده سازی : 45 دقیقه   طرز ...

کوردن بلو - چیکن کوردن بلو با سس قارچ

کوردن بلو - چیکن کوردن بلو با سس قارچ

کوردن بلو - چیکن کوردن بلو با سس قارچ - آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

فیلم: طرز تهیه کاپ کیک سیب

آکا ایران: کاپ کیک سیب یکی از خوشمزه ترین شیرینی هاست. در این ویدیو طرز تهیه این دسر خوشمزه را آورده ایم. ...

دورچین گل رز با کلم

دورچین گل رز با کلم

دورچین گل رز با کلم -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی دورچین گل رز ...

طرز تهیه کوفته مرغ با سس ربی خوشمزه

طرز تهیه کوفته مرغ با سس ربی خوشمزه

طرز تهیه کوفته مرغ با سس ربی خوشمزه - آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

طرز تهیه رشته پلو با مرغ، غذای سنتی ایرانی

رشته پلو با مرغ , سپس مخلوط برنج و رشته را روی ته دیگ بریزید، بعد حرارت را زیاد کنید تا برنج کمی بخار کند. نوشته طرز تهیه رشته پلو با مرغ، غذای سنتی ایرانی اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

مافین شکلاتی؛ برای طرفداران شکلات و خامه

دسر مافین شکلاتی , روی مافین ها را به شکلات تلخ ذوب شده آغشته کرده و با مخلوط رویه تزئین کنید. نوشته مافین شکلاتی؛ برای طرفداران شکلات و خامه اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

طرز تهیه رولت گوشت با پنیر پارمسان

 مواد لازم برای رولت گوشت با پنیر پارمسان گوشت چرخ کرده  250 گرم پیاز  یک عدد قارچ  100 گرم فلفل دلمه ای  یک پیمانه پنیر پارمسان سه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری نمک، فلفل و زردچوبه  به میزان لازم آب لیمو  یک قاشق چای خوری تخم مرغ  سه عدد جعفری  یک ق ...

طرز تهیه نافله خوزستانی مرحله به مرحله

طرز تهیه نافله خوزستانی مرحله به مرحله

به نظر من یکی از لذت های آشپزی امتحان کردن غذاهای نو و طعم ها و مزه های جدیده و از اونجایی که در ایران هم تنوع غذایی زیادی وجود داره و هر شهر یا استانی غذاهای مخصوص و لذیذ خودش رو داره میتونیم با تست کردن این غذاهای محلی با کلی مزه جدید آشنا بشیم یک ...

رول شکلات و قهوه؛ عصرانه ای با عطر قهوه!

رول شکلات و قهوه , شکلات تلخ را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) ذوب کنید. پودر قهوه را به آن اضافه و مخلوط کنید. نوشته رول شکلات و قهوه؛ عصرانه ای با عطر قهوه! اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

تالیاتلی مرغ مزه ای جدید و خوشمزه در ۲۵ دقیقه

تالیاتلی مرغ ,تالیاتله یا تالیاتلی به ایتالیایی Tagliatelle نوعی پاستای نواری شکل تخم‌مرغی مربوط به ناحیهٔ امیلیا رومانیا در شمال ایتالیاست که بلند، تخت و باریک بوده و پهنایی در حدود ۵ میلی‌متر ۱ دارد این پاستا ...

تمیز کردن ماشین لباسشویی

تمیز کردن ماشین لباسشویی

با نزدیک شدن عید و وقت خانه تکانی، تب و تاب تمیز کردن خانه و مشکلات آن همه را درگیر خود میکند. اما آیا تمیز کردن ماشین لباسشویی هم ضروری است؟ بله حتماً ای طور است. ...

پنه با سس بادام زمینی

طرز تهیه پنه با سس بادام‌ زمینی مواد لازم: بادام زمینی: ۱۰۰ گرم؛روغن زیتون: پنج قاشق سوپ‌خوری؛پاستای پنه: ۴۰۰ گرم؛نمک: به‌مقدار لازم؛آرد ذرت (الک‌شده): دو قاشق سوپ‌خوری؛ ...

دستور غذا بهترین غذای اصیل کرمان

دستور پخت بزقورمه یک غذای اصیل کرمانی

بز کباب یکی از غذاهای سنتی آنها در استان کرمان در نظر گرفته شده با توجه به حضور نخود فرنگی و گوشت بسیار مغذی و حاوی پروتئین است. مردم کرمان این غذای سنتی با برنج و با نان سرو کنید. اگر شما به دنبال یک سوپ سنتی بسیار متفاوت آنها است. بز قورمه در تلاش است که با توجه به بسیاری از عطر و طعم فوقالعاده است.نوع غذا: سوپغذا: ناهار شامزمان پخت و پز : زمان آماده سازی مواد: مواد تشکیل دهنده بز قورمه حق برای ۶ تا ۸ نفرنخود : یک پیمانهپیاز : یک کیلوگرمسیر : یک بوتهگوشت بدون استخوان : ۵۰۰ گرمکشک : به میزان لازمنمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازمزعفران دم کرده : یک قاشق سوپخورینعنا داغ : به میزان لازمگردو خرد شده : به میزان لازمآب : ۲ پیمانهطرز تهیه۱٫ پیاز را خرد و با روغن سرخ کنید و نصف آن را برای تزئین کنار بگذارید و در نصف مابقی، سیر را خرد کنید بریزید، تفت دهید و زردچوبه و فلفل را هم بریزید.۲٫ گوشت را بریزید، سپس یک تفت دهید.۳٫ نخودها را از قبل چند ساعتی خیس کنید، آب روی نخود را خالی و دوباره آب بریزید. روی حرارت بگذارید تا چند دقیقه بجوشد و آبش را خالی کنید تا نفخ نخودها گرفته شود.۴٫ نخودها را داخل قابلمه گوشت بریزید. آب روی آن بریزید و با حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و بعد از پخت آنها را کاملاً له کنید.۵٫ کشک و زعفران را به مایه اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا کاملاً جا بیفتد.۶٫ نمک آن را در وهله آخر بریزید، در ظرف بکشید و با کشک، پیاز داغ، گردو و نعنا داغ تزئین و میل کنید.وبسایت چاشنیک